Temat: [Transit 2014-2019] Czy ktoś już posiada nowy model ???
View Single Post
Stary 09-02-2017, 19:49   #500
Haymaker
ford::average

Imię: Tomek
Model: Focus / Mondeo/ Mondeo ST220
Silnik: 1.6 100KM / 2.0 Ecoboost 240 PS / 3.0 V6
Rocznik: 2010 / 2011 / 2006
Domyślnie Odp: Czy ktoś już posiada nowy model ???

Cytat:
Napisał jimi722 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niestety o długości zabudowy L-5 konkurencja może tylko pomarzyć i zabudowie 5,2 m.
Mamy transita 5.2m skrzynia premium, burty w kolorze nadwozia ! Mam nadzieję, że pomyślałeś o wyciaganym środkowym słupku bo nasz nie ma, i tutaj robią się problemy przy załadunku 3m blaach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Transit strzelił w roku 50.000, nie jesteśmy firmą transportową użytkujemy go na potrzeby własne. O wadach wspomniałem parę postów wyżej. Jutro idzie na poprawki i pierwszy przegląd(jako, że nie wierzę w 50.000 wymiany oleju ,sam wymieniłem po 25.000).

Ostatnio edytowane przez Haymaker ; 09-02-2017 o 19:51
Haymaker jest offline   Odpowiedź z Cytatem