View Single Post
Stary 09-02-2017, 21:11   #114
mtsl
ford::average

Imię: Mateusz
Model: Mondeo mk4 Titianium X
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Drgania i wibracje silnika 2.0 TDCI przenoszące się na karoserię; kierownicę

U mnie podobny problem od niedawna, drżenie budy i kierownicy właściwie w pełnym przedziale obrotów, choć najmocniej na wolnych obrotach i wtedy widać jak mocno drży silnik. Poduszki sprawdziłem, silnika wygląda imho nieźle gdy na nią stanąłem to nie schodziła się do zera, gdy kołysałem si na niej boki dopiero dobijała. w miejscach gdzie gość z filmiku o wymianie poduszek miał wyżłobienia ja miałem raczej ślad po tym że się styka ale konkretnego wyżłobienia nie było. Poducha skrzyni natomiast jest spękana w dwóch miejscach ale nie wyglądają na takie które "robią robotę" a raczej wyglądają i pachną. Czy ktoś mi zdjęcie zużytych tych poduszek? Poniżej daje swoje. Odnośnie drżenia wykluczam raczej dwumas, rok temu wymieniony na nowy.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mtsl jest offline   Odpowiedź z Cytatem