View Single Post
Stary 10-02-2017, 11:38   #4
Lexsensei
ford::average

Imię: Prawoimotoryzacja
Model: Focus 2 FL
Silnik: 1.6 16v 100 KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Auto Klimat Tychy

Cytat:
Napisał Robertj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Byłem u nich dwukrotnie ale z naprawami blacharskimi w ramach ubezpieczenia. Do pierwszej nie mogę mieć zastrzeżeń, to już druga to już mam zastrzeżenia (niedokładne pomalowanie elementu, fakt mało widoczne i od wewnątrz ale jest oraz lekka różnica na spasowaniu). Co do napraw mechanicznych to jeżdżę do pmix na Mikołowskiej (tyle że to nie ASO) - dane znajdziesz w necie. Przez 10 lat napraw itp. i wymian mieli jedną wpadkę, ale dogadaliśmy się. Robiłem u nich rozrząd, zawieszenie czy inne drobiazgi, nie mam uwag.
Mając najlepszą cenę za wymianę rozrządu - 500 zł wraz ze sprawdzeniem luzu zaworowego, ale nie mam tak żadnego "dojścia" ,żeby mieć pewność, że zajmą się należycie moim samochodem, a do tego, że sprawdzą luz i przedstawią faktyczne dane, bo najprościej powiedzieć, że 10 szklanek do wymiany. Może przesadzam, ale po doświadczeniach z różnymi ASO wolę mieć kogoś pewnego, na kogo mogę liczyć.

Obczaję ten PMX.

Tomasz, co Tobie sknocili?