View Single Post
Stary 13-02-2017, 18:39   #11
rasmo
ford::amateur

Model: Mondeo MkIV
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Mondeo MK4 - opinia/pomoc w zakupie

Na wstępie dziękuję wszystkim za dotychczasowe opinie i uwagi (ze szczególnym uwzględnieniem slawek-kali - dzięki wielkie chłopie!)

Brak mi jeszcze informacji aby zniechęcić się ostatecznie do tego auta.

Bardziej niż na bezwypadkowości zależy mi bowiem na poznaniu jego historii i ocenie w jaki sposób auto zostało naprawione.
Sam jeżdżę kolejnym autem, w którym naprawiałem większość elementów blacharskich (zahaczylem znak przy parkowaniu, gość mi wjechał w tył na parkingu (klapa + zderzak = szkoda całkowita choć to tylko blachy!!), z prawej strony miałem ogniska korozji itp..) stąd wiem, że są wypadki i wypadki...

Póki co zamierzam pojechać obejrzeć je drugi raz z miernikiem lakieru oraz doświadczonym mechanikiem(na dodatek strasznym pesymistą!).

Postępy postaram się na bieżąco relacjonować tutaj dla informacji lub ku przestrodze (w zależności od wyniku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.).

Jeżeli ktoś dysponuje jeszcze jakimiś informacjami i może je podać (łącznie z ich źródłem) - będę wdzięczny (nawet wymiernie, jeśli trzeba) za kontakt.
rasmo jest offline   Odpowiedź z Cytatem