Z racji tego, że jest to mój pierwszy post na tutejszym forum chciałbym się ze wszystkimi przywitać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jestem posiadaczem foki z 2010 roku, mam fabrycznie włączone światła do jazdy dziennej (ostatnio delikatnie je zmodyfikowałem i świecą się po odpaleniu auta, a nie po zapłonie). Są to światła mijania (bez pozycji i podświetlenia tablicy i konsoli środkowej) które świecą 70% swojej mocy. Irytuje mnie to, dlatego chciałbym założyć światła do jazdy dziennej. Zastanawiam się nad światłami dziennymi, które są dedykowane do konkretnego modelu samochodu, mianowicie interesują mnie takie jak te ->
http://sklep.motohid.pl/pl/p/Ford-Fo...zaka-z-PMG/656
Stąd moje pytanie, czy ktoś z użytkowników miał lub ma założone takie światła w swoim focusie. Jeśli tak to prosiłbym o opinie, bo przeszukałem już kilka for internetowych i niestety nie mogłem doszukać się opinii o takich światłach, które wstawiam tutaj w linku. Mój znajomy w Focusie Mk3 ma założone tej firmy, tyle że dedykowane do jego modelu i powiem szczerze, że świecą całkiem przyzwoicie.
Czy lepiej po prostu nie zawracać sobie głowy tym szajsem i w tych samych pieniądzach kupić Phillipsa czy Hellę?
Proszę o odpowiedzi osoby, które miały do czynienia z dedykowanymi światłami do jazdy dziennej, a nie uniwersalnymi.
Pozdrawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.