View Single Post
Stary 15-02-2017, 22:23   #10
papilio
ford::average

Model: Ford Mondeo MkIII
Silnik: 2.0 benzyna
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Mondeo mk4 czy ... accord

Tylko wchodzi w rachube duze auto wiec civic odpada. To prawda z wygluszenie to bez problemu. W mk3 wygluszalem sam sciane grodziowa i jest suuuper ciszej niz w accordzieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Accord ma dobry dostep wiec nie bylo by problemu. Co do ubezpieczenia to kurcze tez racja... nie sadze by to bylo duzo drozsze ale nie wiem wiec sie nie wypowiadam. Rdza mnie przerazila. Menda ma jednak ocynk. Przy dluzszym 5-7 letnim uzytkowaniu to wyjdzie w hondzie napewno.

Bump:
Cytat:
Napisał tomsik83 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moim zdaniem wygłuszenie to akurat nie jest taki wielki problem bo można samemu bądź w jakimś serwisie poprawić fabrykę w tym temacie. Gorzej z rdzą.

Chyba lepiej do serwisu jechać z rdzą bo wizytę możesz wybrać kiedy Ty chcesz niż mieć przypadkową awarię.

Tak z ciekawości, zastanawiałeś się może na Civiciem w wersji Tourer?
myslisz ze gwarancja przy 9 latku by byla? Ja w serwisie ogladalem accorda byl z rdza. Swoja droga prubowali wmowic mi ze kluczykiem ktos maske zarysowal i lakierowali a byly przeslanki i to spore ze to stluczka byla
papilio jest offline   Odpowiedź z Cytatem