Witam.
Półtora roku temu mój brat zakupił sobie FF III. Czasami nim jeżdżę. Oczywiście pierwsze z czego skorzystałem to USB znajdujące się w schowku. Cały proces był w miarę prosty. Podłączyłem Pendrive wypełniony muzyką, włączyłem radio, kliknąłem AUX, ekran mnie ładnie przywitał listą znajdujących się na Pendrive utworów i do dzieła. Później miałem przerwę, a raczej nie miałem czasu na słuchanie muzyki. Teraz będę jechał w dłuższą trasę i będę jej znów potrzebował więc ostatnio wykonałem te same czynności w ramach sprawdzenia i co? Ekran nie wita mnie już listą utworów a komunikatem "USB nie wspierane". Próbowałem wielu rzeczy - Pendrive w Fat, NTFS, usuwałem już nawet wszystko z niego poza muzyką, wrzuconą luzem i nic, ciągle to samo. Z tym, że przy NTFSie pokazywał bodajże "błąd danych".
Czy ja po prostu robię coś źle? Czy po roku nie korzystania stałem się aż taką ciamajdą i nie potrafię włączyć muzyki przez USB?
I jak to jest z telefonami? Podłączyłem również telefon przez USB, chciałem włączyć radio na głośniki w samochodzie, lub użyć ich do rozmowy telefonicznej ale to już w ogóle nie wyszukuje telefonu (ale ładowanie działa).
Poprosiłbym o jakieś wskazówki bo jestem stosunkowo świeży z Fordami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.