View Single Post
Stary 18-02-2017, 22:34   #180
kzmuda1
FCP member

Imię: Krzysiek
Model: wszytkie fordy 2,7 lubie , Mach-e podstawa
Silnik: TDCI PB , obecnie 2.0 ecobost 243
Rocznik: 2020-----2023>>>>>
Domyślnie Odp: Wymiana zwykłych lamp na Dynamic Full Led

Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziś zabawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miałem przyjemność poprzestawiać autko na FullDynamic Led Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
właściciel do tego nie ufny(po poprzednich doświadczeniach u innych ) ,że lampy zostały podłączone na krótko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Efekt taki ,że lampy po przeprogramowaniu nie migają nie mrugają i nie gasną Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jedynie pasek led świeci tak na 50 % ale jak mniemam jest to związane z przerobieniem lamp tył z USA na PL i zabawy kabelkowej poprzedników . Dziś nie miałem zamiaru sie w to bawić i zostawiam sobie to na kiedyś . Może kolega @kzmuda1 podpowie jak zrobić aby led świecił na maxa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ?

T
tak jak pisałem wcześniej, wszystko się da zrobić tylko musi być poprawnie zrobione fizycznie, i programowo,
mogę załączyć zdjęcia, filmik, jak działa u mnie, dzienne świecą 100%, pozycyjne, na automacie również wszystko działa , łącznie z automatycznymi światłami drogowymi.
najgorsze jest to że druciarstwo nie zna granic, poźniej wali błędami, i trzeba wszystko poprawiać , żeby działało,

śmieszą mnie teksty , każdy fusion inny , nie da się . W każdym da się, Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a robiłem już kilka od S do titki,
idąc tą teorią niektórych, można powiedzieć, "każdy człowiek inny, ten ma wątrobę a tamten nie ma bo ma nerki hehe"
jak coś @leszcz priv,
ale na pewno sypało błędem od świateł dziennych L,P i dodatkowo świateł tylnych, jak właczyłeś poprawnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wywal druty z bagażnika, zaprogramuj tył i będzie hulało jak w MK5,

ale muszę powiedzieć ze z UCDSem (który dotarł wkońcu od R) może czytelniej, ale mnie denerwuje momentami na maxa, że aż odpalam Forscana Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez kzmuda1 ; 18-02-2017 o 22:44
kzmuda1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem