View Single Post
Stary 19-02-2017, 11:29   #181
Andrejewski
ford::amateur

Imię: Łukasz
Model: mondeo mk4, Fusion USA
Silnik: 1.5T i 2.5
Rocznik: 2008-2016
Domyślnie Odp: Wymiana zwykłych lamp na Dynamic Full Led

Witam, użytkownikiem na forum jestem od dawna jednak bardziej czytam niż się udzielam ale po wczorajszej wizycie u kzmuda1 wypada mi tylko potwierdzić wszystko to co pisze odnośnie lamp Dynamic LED w FUSION z USA jest prawdą.

Całość po poprawnym wcześniejszym montażu zajmuje dosłownie kilkanaście minut i jeżeli niema druciarstwa (jak u mnie) związanego z nieudolną przeróbką tylnych lamp działa jak należy. Dodam że jedno z aut to bardzo uboga wersja bez navi i z podstawową elektryką i ustawienia przyjęło bez problemu.

Polecam zanim ktoś zacznie grzebać nieudolnie w aucie po zmianie tych lamp od razu udać się do kzmuda1 to pójdzie szybko i gładko, temat ma opanowany bez zbędnego bajerowania i komentarzy że się "nie da".

PS> oprócz tego polecam do ściągnięcia regionalnej blokady prędkości (jeżeli u Was występuje) u mnie była takowa i auto nie chciało przekroczyć magicznej bariery 110 MPH bądź 175 KM/h a teraz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Andrejewski jest offline   Odpowiedź z Cytatem