Temat: [Fusion - Mondeo USA] USA a EU porównania wątek zbiorczy
View Single Post
Stary 21-02-2017, 20:29   #53
kzmuda1
FCP member

Imię: Krzysiek
Model: wszytkie fordy 2,7 lubie , Mach-e podstawa
Silnik: TDCI PB , obecnie 2.0 ecobost 243
Rocznik: 2020-----2023>>>>>
Domyślnie Odp: Fusion USA a Mondeo porównania watek zbiorczy

Cytat:
Napisał hemes Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pisząc o innych numerach na częściach być może źle to ująłem. Swoje auto też sprowadzałem jako powypadkowe. W Polsce podczas próby ustalenia serwisie np. rodzaju chłodnic okazało się że jest inna literówka i taki numer nie figuruje w europejskich katalogach. U mnie było tak przyjechał człowiek (handlarz)z trzema kompletnymi przodami od Mondeo Mk5 na busie i dopasowywaliśmy. No i co się okazało ? Do mojego Fusiona 2.0 EcoBoosta nie pasowała chłodnica od europejskiego Mondeo 2.0 EcoBoosta tylko od Mondeo 2.0 Diesel wentylatory np. pasuja od Mondeo 2.5 litra, europejskie błotniki pasują bez problemu, europejska maska też pasuje lecz nie pasuje do niej wygłuszenie i uszczelka od Fusiona. Co do modułów to faktycznie może być inaczej niż 1%.
co do maski , w europie jest teleskop, a w usa drut do podpieraniaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wniosek, amerykanie nie otwieraja maski, bo nie umieją?, a w europie każdy lubi otwierac maskę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
taki joke Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kzmuda1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem