Cytat:
Jest tam taki jeden sklep w którym maja od pyty konektorów i może coś dobiorę. Sprzedają też na allegro pod nickiem batpol1 ale wolę podjechać ze wzorem i na miejscu dobierać. Twoją opcję też rozważam ale jako ostateczność dlatego jak w marcu będę w UK to odwiedzę pare szrotów i pociacham trochę wiązek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no chyba że będzie deficyt focusów. Zastanawiam się czy nie dobrym pomysłem byłoby zakupić całą wiązkę z której można by było wydłubać potrzebne kable a resztę zachować na ewentualne nowe pomysły lub dla konektorów. Tylko szczerze mówiąc nie do końca jestem pewien która to wiązka obejmuje męską część złącza C111 i idzie do halogenów i zbiornika spryskiwaczy. Czy to nie przypadkiem taka jak ta: http://allegro.pl/instalacja-silnika....html#imglayer ? bo tak jakbym tam widział kostkę zbiornika spryskiwaczy ale nie mogę dojrzeć złącza C111
|
W batpolu niestety nie znajdziesz sam tam szukałem, mają stronę internetową i akurat tych konektorów nie mają. Najlepiej coś ze szrotu albo obgadać ze sprzedawcą z allegro aby ci dołożył kostki, idealne są te z GEM albo od podgrzewania przy fotelach ( dużo pasujących pinów)Co do złącza C111 to o ile nie masz juz na aucie instalacji ( co jest bardzo dziwne nawet moja bieda już miała wszystko dociągnięte do koła) to spokojnie można te złącze pominąć i połączyć się prosto do zegarów. P. Co do tej aukcji to jest to kompletna wiązka komory silnikowej i zapewne jest tam też do czujnika spryskiwaczy, choć wydanie 180 zł aby odzyskać jeden przewód to bardzo kiepski pomysł kiedy można kupić jakąś kostkę samą lub zz innym elementem za grosze.