Właśnie, nigdzie nawet nie spotkałem żadnego dodatku w rodzaju szyny lub mocowania do wymiany radia na 1din, tak więc jak rozebrałem to wszystko w swoim Focusie to zbiło mnie to z tropu (wymieniałem kilka razy w starszych Toyotach 1din-->1din).
Przekopałem myślę wszystko co było do znalezienia na ten temat w polskiej części internetu (+ YT) i ani wzmianki o mocowaniu. Zrobię więc jak zalecasz i zobaczę.
Zgadza się, 6000CD w moim przypadku ma identyczny bolec jak na Twoim zdjęciu, chciałem odkręcić (nie dałem rady), ale i tak w Pioneerze nie ma gdzie tego zamocować (choć nie jestem pewien, dziś postaram się to sprawdzić..). Pioneer (DEH-X3800UI) jest wyraźnie krótszy od radia fabrycznego.
Dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
EDIT:
Dzięki radom Użytkownika Arturek, radio założyłem wczoraj w ciągu 5 minut
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Twój pierwszy post okazał się bardzo pomocny, postępowałem wg niego i wszystko pasuje, gra i buczy.
Dziękuję za pomoc!