Witam, chciałbym się dowiedzieć za co jest odpowiedzialna żółta kontrolka w kształcie butelki zlokalizowana pomiędzy wskaźnikami ilości paliwa i temperatury wody (licznik converse), dodam, że przejrzałem całą instrukcję i nie trafiłem na nią.
Ogólnie rzecz biorąc samochód mam już od dwóch lat ale jakieś 2 miesiące temu padły wskaźniki prędkości i obrotów i byłem zmuszony wymienić zegary.
Niestety nie znalazłem zegarów o tych samych nr jakie miałem więc "spec"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. od zegarów kupił o innym numerze. Twierdzi, że je przeprogramował ale z tego co mówił to nie wprowadził mojego nr VIN. Zegary działają ale przy włączeniu zapłonu nie zauważyłem kontrolki spirali świec żarowych (wiem jest już w miarę ciepło ale z tego co pamiętam to włączała się chociaż na moment) oraz zauważyłem nową kontrolkę o której piszę na początku postu.
Mam w sumie dwa pytania:
1. Za co odpowiada żółta kontrolka w kształcie butelki (pokazana na zdj. załączonym do posta?
2. Czy da się w jakiś sposób zaprogramować zegary aby kontrolka spirala świec żarowych działała?
Z góry dziękuję za odpowiedź.