Cytat:
...ja przyjechałem wczoraj do niby ASO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i 600zł chcieli za uruchomienie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
A co oni mieli tam uruchamiać?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ze schematu wynika, że 2 zapalniczki są (mają przekaźniki w skrzynce bezpieczników w komorze silnika) i są sterowane wspólnie (tym samym sygnałem) z BCMi.
Więc jeśli np. przekaźników (non-servicable...) nie ma w BJB, to można sobie uruchamiać je do woli...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A jak są, to są i już...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli bezpieczniki na miejscach, to ma działać i tyle.
No chyba, że schematy (amerykańskie) jedno, a BJB (z Mexico...) co innego
Cytat:
|
A ile trwa taka akcja hamowania?
|
Te 15minut to takie bardziej przysłowiowe... Trzeba wjechać samochodem na hamownię, zapiąć samochód porządnie, zhamować, odpiąć, zjechać... Tak bliżej pół godziny na jedno hamowanie.