Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacje, konfiguracje co można ?
View Single Post
Stary 02-03-2017, 09:06   #2326
taajniak
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 EB 260 KM / 415 nm by heko
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Modyfikacje, konfiguracje co można ?

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@taajniak , @biner - Panowie - nie dzielcie proszę skóry na niedźwiedziu...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hamownia jest kolegi @heko , a to wyjątkowo zapracowany człowiek... Trzeba jeszcze doprowadzić do zrealizowania obietnicy zhamowania 2 razy samochodu Marka...
O innych hamowaniach to osobna rozmowa...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I poszukiwanie sponsora wraca jako temat...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@tedi_k

Spokojnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ja tylko chcę sprawdzić bo mnie to zaciekawiło i tyle.
Sponsora nie szukam, bo za test zapłacę oczywiście, tylko myślałem że jak będziecie w grupie to sprawdzimy, a wydaje mi się że im więcej aut tym lepiej.

Ps. My się z cattanim ugadujemy na sobotę... fajnie by było jak byś też tedi wpadł bo przy okazji może coś byśmy pogrzebali przy samochodach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....

Ostatnio edytowane przez taajniak ; 02-03-2017 o 09:19
taajniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem