Cytat:
@ taajniak
,
@ biner
- Panowie - nie dzielcie proszę skóry na niedźwiedziu... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hamownia jest kolegi
@ heko
, a to wyjątkowo zapracowany człowiek... Trzeba jeszcze doprowadzić do zrealizowania obietnicy zhamowania 2 razy samochodu Marka...
O innych hamowaniach to osobna rozmowa... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I poszukiwanie sponsora wraca jako temat... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
@
tedi_k
Spokojnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ja tylko chcę sprawdzić bo mnie to zaciekawiło i tyle.
Sponsora nie szukam, bo za test zapłacę oczywiście, tylko myślałem że jak będziecie w grupie to sprawdzimy, a wydaje mi się że im więcej aut tym lepiej.
Ps. My się z cattanim ugadujemy na sobotę... fajnie by było jak byś też tedi wpadł bo przy okazji może coś byśmy pogrzebali przy samochodach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....