@
radek70
Nie raczej, ale na pewno
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Wymieniłem go i tak samo prawidłowy bezpiecznik 20A.
Jestem już po ekhm tuningu, jak tak dalej pójdzie i będę czerpał wiedze od mądrzejszych to zostanę specjalistą (taaaa).
Do rzeczy, zmieniłem decyzję i chciałbym światła dzienne. Poeksperymentowałem i kilka wariantów spróbowałem:
1. Bezpieczniki F110 i F113 pusty, F135 20A zamontowany - Światła na AUTO świecą jak mijania
2. Bezpiecznik F110 pusty, F113 10A zamontowany, F135 20A zamontowany - Światła na AUTO świecą jak mijania
3. Bezpiecznik F110 pusty, F113 10A zamontowany, F135 pusty - Światła na AUTO świecą jak mijania
4. Powrót do oryginalnych ustawień - Światła na AUTO świecą jak mijania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Już się robiło szaro na zewnątrz i dlatego, jutro sprawdzę i dam znać czy dzienne świecą. Najważniejsze ! auto nie wybuchło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.