Temat: [Fusion - Mondeo USA] Programowanie cyfrowego kodu na drzwiach.
View Single Post
Stary 06-03-2017, 22:33   #19
kzmuda1
FCP member

Imię: Krzysiek
Model: wszytkie fordy 2,7 lubie , Mach-e podstawa
Silnik: TDCI PB , obecnie 2.0 ecobost 243
Rocznik: 2020-----2023>>>>>
Domyślnie Odp: Klawiatura z pinem na słupku - jak i co

zaglądnij na naklejkę @robert LC , jaki jest kod, i będzie wszystko jasne podejrzewam.....

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dobre...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tylko przypadkiem nie zrozum tego co napisałem wyżej tak, że masz kluczyki włożyć do samochodu a potem go zamknąć z klawiatury...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bo jak Ci kod nie zadziała, to "włamywacza" będziesz musiał wołać...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jak by co szybę przednią kierowcy mam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zamontujemy , po kosztach roboty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. szybe dam za freee Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. @robert LC

Ostatnio edytowane przez kzmuda1 ; 06-03-2017 o 22:44
kzmuda1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem