View Single Post
Stary 08-03-2017, 22:31   #260
d3n13d
ford::average

Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium
Silnik: 2.0 TDCI 180 PS
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Modyfikacje dołożenie Kamery Cofania

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Super!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co prawda tutorial będzie mówił sumarycznie mniej więcej tyle co mój post: http://forum.fordclubpolska.org/show...&postcount=248...
Montaż jest prosty jak budowa cepa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak trzymasz wiązkę w ręce to praktycznie nie ma pytań... A jak opiszesz to mocowanie się na ślepo pod podsufitką - jestem sam bardzo ciekaw...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zrób proszę na prośbę kolegi @ravsoft dokładne zdjęcia czarnej dużej kostki za "słoniami"... Będzie widać na czym polega różnica z "wiązką za 500zł" kolegi...
Ja już demontaż podsufitki mam za sobą, dużo wygodniej jest jeśli zdemontuje się lewy tylny słupek, trzymający podsufitkę. Można wtedy zdecydowanie niżej ją opuścić. Do tutorialu wrzucę "zdjęcia" z Etisa jak dokładnie zdemontować wszystkie elementy klapy. W tutorialu podam numery części, potrzebne narzędzia itp. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Premiera po weekendzie.

Zdjęcia podeślę jutro, bo będę miał wiązkę w rękach.
d3n13d jest offline   Odpowiedź z Cytatem