Z racja jak z dupą, każdy ma Swoją
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kiedy macie kolejki u oponiarzy? Jak śnieg spadnie. Do tego czasu 90% lata na letnich pomimo np. -2 i żyją. Co więcej w takim samym temacie tylko, że dotyczącym zimówek większość zakłada kiedy ma czas,akurat jest tam gdzie leżakują opony,będzie przed świętami w domu itp..
Tam jakoś nie płaczecie, ze się na zimówki przerzucili pomimo braku warunków.
Kilka lat temu podczas majówki spadł śnieg. Wcześniej było lekko po +20. Rozumiem, że wtedy przekładacie opony z letnich na zimowe, a jak nie macie ze sobą na wyjeździe to zostajecie w aucie aż znów będzie +20?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
No jak ktoś jeździ na szrotach zimowych i zmienia na nowe letnie i to ma być argument za zmianą w marcu z zimowych na letnie to jak dyskusja ze ślepym o kolorach.
|
No widzisz...ślepy jestem
Założyłem na jesień dobre opony, choć tu się zaraz okaże,że Bridgestone to ryż i szrot
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Z braku zimy i dużych przelotów zwyczajnie się zużyły. Tak już jest z oponami, że się zużywają
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Ty zapewne na dwa tygodnie założyłbyś nowe zimowe żeby zaraz zmienić na letnie
Ja ślepy pominąłem zimówki.