View Single Post
Stary 09-03-2017, 06:47   #36
Marek
ford::expert

Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
Domyślnie Odp: Opony zmieniać czy czekać?

Z racja jak z dupą, każdy ma Swoją Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kiedy macie kolejki u oponiarzy? Jak śnieg spadnie. Do tego czasu 90% lata na letnich pomimo np. -2 i żyją. Co więcej w takim samym temacie tylko, że dotyczącym zimówek większość zakłada kiedy ma czas,akurat jest tam gdzie leżakują opony,będzie przed świętami w domu itp..
Tam jakoś nie płaczecie, ze się na zimówki przerzucili pomimo braku warunków.

Kilka lat temu podczas majówki spadł śnieg. Wcześniej było lekko po +20. Rozumiem, że wtedy przekładacie opony z letnich na zimowe, a jak nie macie ze sobą na wyjeździe to zostajecie w aucie aż znów będzie +20? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Goora Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No jak ktoś jeździ na szrotach zimowych i zmienia na nowe letnie i to ma być argument za zmianą w marcu z zimowych na letnie to jak dyskusja ze ślepym o kolorach.
No widzisz...ślepy jestem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Założyłem na jesień dobre opony, choć tu się zaraz okaże,że Bridgestone to ryż i szrot Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Z braku zimy i dużych przelotów zwyczajnie się zużyły. Tak już jest z oponami, że się zużywają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Ty zapewne na dwa tygodnie założyłbyś nowe zimowe żeby zaraz zmienić na letnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja ślepy pominąłem zimówki.

Ostatnio edytowane przez Marek ; 09-03-2017 o 06:57
Marek jest offline   Odpowiedź z Cytatem