Witam, dziś kolejna, oby ostatnia część historii o tym jak obudziłem swojego fx'a.
Po kolejnej akcji uśpienia radia postanowiłem przelutować uszkodzone kostki. Kupiłem samodzielnie pamięci micron 48V64M8. Na aliexpress wyszło mnie 10 sztuk w cenie jednej z allegro. Czekałem oczywiście półtora miesiąca ale nie spieszyło mi się. Mały problem był ze znalezieniem praktykującego elektronika który by się podjął, dwóch mi odmówiło. Trzeci z sukcesem przelutował obie pamięci za całe 40zł. Tak więc u mnie sukces. Radio przeżyło noc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli ktoś ma problem ze swoim radiem i chce naprawić tanio to mogę odstąpić to co mi zostało. Kupiłem 10, zużyłem 2, kolejne 2 zostawię w razie co. 6 sztuk mogę sprzedać po cenie za jaką kupiłem plus dobre piwo czyli 10zł za sztukę. Wolałbym oddać komuś kto potrzebuje a nie "januszowi" który wystawi na allegro za 5x tyle
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Problem jest taki, że nie mam bardzo czasu bawić się w wysyłkę, odbiór osobisty w warszawie na tygodniu. Ewentualnie mogę coś zorganizować w radomiu, btw elektronik który lutował urzęduje pod radomiem.