@
MaXyM
utwierdasz mnie tylko w tym jak o Tobie pomyślałem na początku.
A co do tego tematu to właśnie tak wyglądają wątki w których niby według Was wszystko jest opisane, 80 stron sporów, przegadywania i zero konkretów. W jaki wątek nie klikniesz o dpf to dzieje się to samo, a starczyło aby ktoś życzliwy (
@
MaXyM
nie mówie o Tobie) poświęcił 2 minuty na odpowiedź, zamiast 5 na zgrywanie kozaka i wypisywanie tysięczny raz o tym że wszystko już było, żeby skorzystać z wyszukiwarki itd. To jest włąśnie zaśmiecanie forum, Bo kolejny "nowoprzyjęty" który będzie szukał czegoś o dpf'ie trafiając na ten temat pomyśli to samo: "znowu milion postów o niczym, przegadywanie itd... lepiej założe swój..." i koło się zamyka.
Tak więc jeśli są na forum ludzie życzliwi którym nie jest cięko pomóc innym bardo prosze o odpowiedź na moje 4 pytania, a jeśli ktoś nie chce pomóc poprostu niech nie podejmuje dyskusji. Jak wkońcu dostane odpowiedzi to poprosze któregoś moderatora o wykasowanie niepotrzebnych postów z tego tematu i zostawienie tylko konkretnych odpowiedzi. Pozdrowienia dla życzliwych