View Single Post
Stary 11-03-2017, 01:09   #1112
BiCAR
ford::beginner

Model: Mondeo Titanium mk5
Silnik: 2.0 EB (AT) 203KM->240KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Mondeo mk5 jakie macie terminy odbioru z salonu?

Cytat:
Napisał miroos Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I jak? Auto odebrane? Moje prawdopodobnie dziś albo w poniedziałek będzie u dealera. Potem leasing ma go zarejestrować i podrzucić do mnie - więc możliwe że na koniec tygodnia auto będzie u mnie.
TAAAAAK, mam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. odebrane.
Odebrane o godz 17 a dopiero wróciłem z jazd próbnych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Powiem tak, odczucia.................. hm...... REEEWEEEELAAACJAAAAA!!!!
Naprawdę, mk4 było super, ale to co zrobili z mk5, cud malina Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cisza, komfort, gracja, wowwww.
Oczywiście najlepszy kolor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ruby red no i silniczek 2.0eb 203km (do podniesienia na 240 oczywiście).
Nawet mojej żonie się podoba, a to już coś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jutro podeślę kilka fotek.
Tak więc mój dealer naprawdę się spisał, auto zamówione 10.01, produkcja 09.02, odbiór 10.03. Godne pochwały.
Da się??? Da, w tym kraju wszystko się da Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
BiCAR jest offline   Odpowiedź z Cytatem