Cytat:
|
Wiedziałem że kiedyś padnie u nas rekord Guinessa na forum -Wygrałeś
|
Według lokalnych ekspertów, wskazanie komputera się nie liczy (ROFTL), ale początki mojej jazdy eko na Citroenie C4, wyglądały tak
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiem, wiem...dla Was - specjalistów od wszystkiego to jest ściema ale cóż ja na to poradzę...a niejaki Matych doskonale pamięta takich kiciarzy z podstawówki i to jak wszyscy się z nich śmiali bo sam z pewnością wielokrotnie obiektem takich drwin w oczach klasy się stawał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam Mistrzów...a gdybyście kiedyś chcieli sprawdzić kto dalej zajedzie na 5 litrach paliwa w zakładzie o konkretną stawkę - jestem do dyspozycji choćby i na zimowych oponach Misie Pysie
EDIT: PS. FoFo jeździ jeszcze oszczędnej niż C4