Cytat:
Jak z fabryki nie miał - to nie ma... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jak z fabryki (w Mexico...) miał - to ma... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko innego niż w Europie... I w związku z tym w szczególności amerykański BCMi z dołożonym ewentualnie europejskim HCM nie koniecznie musi chcieć się dogadać. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak rozumiem Twoją wcześniejszą deklarację - sprawdzisz to dla nas i dasz znać. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tu dowód, że w Ameryce akurat HCM to jednak odkryli.
|
tak Tadzio
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiele jest za i przeciw ale działam ku temu.... HCM są, okej ale pewnie w roku modelowym '17, gdzie amerykanie odkryli światła LED , bo w roku 12-16 nie ma HCMa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
więc nie rób głupka ze mnie..... nie broń tak mayaka , może nie wiedzieć, nie powiedziałeś mu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a tak woge
bcm, były różne w fusionach,12-16,
i trzeba wiedzieć co i jak, aczkolwiek po jakimś czasie BCM nie rózni się stosunkowo za wiele , jak i inne podzespoły od europejskiego brata MK5... wiec działam , ale spokojnie nie tylko z tego człowiek zyje, i sa rózne priorytety... zobaczymy czy będzie wszystko grało