Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacje, konfiguracje co można ?
View Single Post
Stary 12-03-2017, 11:52   #2412
taajniak
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 EB 260 KM / 415 nm by heko
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Modyfikacje, konfiguracje co można ?

Cytat:
Napisał Woytas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załóż do tego momentu 16-ti na zimę to dopiero zobaczysz myszkowanie i zrywanie przyczepności Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aktualnie mam te 17nastki fabryczne na zimówkach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....

Jak zajeżdze fabryczne opony (17 nastki) to sobie zorganizuje felgi na lato jakieś 18 albo może i 19", ale pewnie to za rok.
Osobiście poluje na te, co są w nowym mondeo ST-line Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.).

Tak z ciekawostki wracając od Heko pokusiło mnie depnąć na autostradzie i przy prędkości około 220 km/h robił się problem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) więc dalszy test przerwałem.

Ciśnienie w oponach 2.8 / 3.2 [bar] więc to jest OK.

Ciekawe jest to, że na letnich jak kiedyś taki test robiłem to było wsio OK.
Chyba muszę sobie sprawdzić co ja to za opony zimowe wsadziłem do auta i jaki mają index prędkości =)).

Ps. Jak się ktoś waha, naprawdę polecam wizytę u pana Grześka, w gratisie sobie można pooglądać jego zajebistą rajdówke Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) i pobawić z lokalnym kundelkiem który przegania ciągniki.
taajniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem