View Single Post
Stary 12-03-2017, 15:54   #8
czeslaw555
ford::average

Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
Domyślnie Odp: Nowy prosi o pomoc: S-max

Cytat:
Napisał tr33 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
po jakimś czasie może zapukać do mnie urzędnik z Urzędu Skarbowego i kazać zapłacić 23% podatku Vat, bo auto było zakupione w Niemczech od firmy w cenie netto (bez vatu). I to na mnie spoczywa obowiązek zapłacenia tego podatku
to jest jeden z wariantów.
Drugi jest taki że auto może przepaść na skarb państwa.
Cytat:
Napisał tr33 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chociaż sprzedający zapewnił mnie przed chwilą, że napisze mi oświadczenie, że w takiej sytuacji to on zapłaci podatek Vat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Prościej będzie jak pokaże Brief tego auta, zobaczysz wtedy kto był ostatnim właścicielem. Jak powie że nie ma, to w urzędzie będzie oryginał i skan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przykład niezłego auta ale z pewną przypadłością Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://sprowadzanieaut-czeslaw555.bl...ok-kto-to.html

Ostatnio edytowane przez czeslaw555 ; 12-03-2017 o 16:11
czeslaw555 jest offline   Odpowiedź z Cytatem