Temat: [Mondeo 2007-2014] Podgrzewanie przedniej szyby - nie działa
View Single Post
Stary 12-03-2017, 16:31   #62
Typu921
ford::amateur

Model: MK4
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Podgrzewanie przedniej szyby - nie działa

Witam
Ostatnio pojawił mi się nowy problem z moją furą ;(.
Mianowicie:
Przestało działać podgrzewanie przedniej szyby... Sprawdziłem bezpieczniki i są OK.
Problem polega dokładnie na:
Uruchamiam podgrzewanie przedniej szyby.... po hmm około minucie samoczynnie się wyłącza i to by było na tyle.... Zasięgnąłem rady mechanika i dowiedziałem się, że jest to problem PRAWDOPODOBNIE z kablem który łączy się gdzieś przy szybie, niestety nie ogarnął mi tego tematu bo powiedział że nie ma czasu.... Więc może ktoś z was miał podobny problem i wie jak i gdzie się dostać do tego ustrojstwa....

Aha....
I jeszcze druga sprawa tylko nie chcę zakładać 50 wątków (mam nadzieję że nie dostane po głowie za to...)
Taka drobnostka, ale posiadam w swoim autku schowek podłokietnika bez gniazda zapalniczki (tak wiem lol...) nie ma po prostu tego modułu jest sama klapka... Może ktoś z was ma do odsprzedania bądź wie gdzie dostanę ten "moduł" w innym miejscu niż w ASO za milion złotych.

Dzięki za pomoc!
Pozdro dla ziomeczków tego forum! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Typu921 jest offline   Odpowiedź z Cytatem