View Single Post
Stary 12-03-2017, 21:25   #5773
miroos
ford::average

Imię: Mirek
Model: Mondeo mk5 fl Vignale
Silnik: 2.0 ecoblue 190KM AWD
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał BiCAR Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ja nie wiem jakim cudem i dlaczego, ale MAM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. schowek w tylnym podłokietniku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bo ostatnio ktoś w Fordzie przemyślał że takie odchudzanie mondka to może być za wiele i podobno w ostatnich mondkach nawet bez spryskiwaczy reflektorów jest wreszcie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czujnik poziomu płynu do spryskiwaczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc może schowek też przywrócili Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zobaczę u siebie już za kilka dni - czujnik powinien być bo wziąłem też spryskiwacze ekstra
miroos jest offline   Odpowiedź z Cytatem