View Single Post
Stary 13-03-2017, 12:33   #1
miraf
ford::beginner

Imię: Michał
Model: Ford Mondeo MK4 kombi
Silnik: 2.0 140KM/163 by Polarny
Rocznik: 2012
Domyślnie Migająca czerwona kontrolka/ikonka "I" po zamknięciu Mondziaka z pilota.

Witam.
Jestem nowy na forum wiec wybaczcie, jeśli się powtarzam i proszę o wyrozumiałość, ale jakoś nie znalazłem na forum odpowiesz na nurtujące mnie pytanie(albo źle szukałem). Wynika to, z tego że Modeno mk4 2012 2.0 140 Km posiadam od kilku dni wiec się go uczę... Ale do rzeczy. Wczoraj po zamknięciu z pilota zauważyłem ze miga czerwona kontrolka/ ikonka "i" miedzy zegarami(przyznaję ze wcześniej nie zwróciłem na to uwagi). Mam alarm fabryczny z czujnikami wewnętrznymi umieszczony w panelu pod sufitem. Jak na pilocie przycisnę zamykanie raz, drzwi się zamykają, dwa razy to migają kierunkowskazy i z tego, co już wyczytałem rygluję się. Moje pytanie jest czy ta migająca kontrolka/ikonka odpowiada za dawniejsze diody sygnalizujące uzbrojenie alarmu i tak ma być, czy coś innego(np. IMO zaczyna szaleć)? Po otwarciu samochodu nie ma żadnych komunikatów na wyświetlaczu, a samochodzik śmiga jak do tej pory. Aha alarm też działa bo sprawdzałem zostawiając otwarta szybę i wkładając rękę – wyjeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
miraf jest offline   Odpowiedź z Cytatem