Cytat:
|
Niektórzy lubią jeżdzić samochodem,a nie oszczędzać paliwo.Też potrafię zejść poniżej 4 litrów swoim silnikiem ale wiem jak ta jazda wygląda a jeśli mówimy o 3 to już naprawdę płaczę ze śmiechu i strachu.
|
"Ja też potrafię"...już wiem skąd Twoje nawiązanie do podstawówki w jednym z poprzednich postów. Właśnie w podstawówce tak dzieci się licytują. Cóż - niektórzy nigdy z tego nie wyrastają.
Gdybyś nie zauważył to na wszystkich zdjęciach widać średnie prędkości przejazdu, a więc nie jest to ślamazarzenie się 50 km/h
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem dlaczego masz płakać ze strachu, przecież nikt Ci nie grozi, a Ty ubzdurałeś sobie jakieś bzdury i tkwisz w nich z uporem maniaka.
Wg Ciebie ja jestem kłamcą, a wg mnie Ty jesteś zakompleksionym typkiem, który zawsze, wszędzie i w każdym temacie musi być mądrzejszy.
Jak dla mnie, możemy na tym zakończyć naszą wirtualną wymianę zdań bo do niczego ona nie prowadzi, a Ty pogrążasz się jeszcze bardziej.
Ty uważasz, że wyświetlenia kompa nie mają nic wspólnego z realnym spalaniem auta, ja uważam że jest to jak najbardziej miarodajny wskaźnik rzeczywistego zapotrzebowania na paliwo - pod warunkiem zachowania równego stylu jazdy.
Możesz się ze mną nie zgodzić, ja mogę się nie zgodzić z Tobą.
Zacząłeś uskuteczniać swoje wycieczki ad personam bo nie spodobało Ci się to co napisałem ad meritum w temacie toczonej dyskusji. Gdybym nagrał Ci 6-cio godzinny film z trasy od tankowania do tankowania to też byś marudził i krzyczał iż nic Cię nie przekona że białe jest białe.
Szerokiej drogi Mistrzu Kierownicy, zielonej fali na skrzyżowaniach i tylu powrotów ile wyjazdów Tobie życzę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.