Cytat:
Fajnie autko się prezentuje, gratulacje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak teraz patrzę, to żałuję, że sobie tych 18tek nie wziąłem, w katalogu nie wyglądają tak dobrze jak w rzeczywistości.
ps. mój z 10 stycznia i jeszcze z piano black Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Dziękuję.
Powiem tak, te koła 18" zamówiłem tutaj
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. http://allegro.pl/felgi-z-oponami-fo...647673329.html
faktycznie, nówki, org, wszystko ok.
Auto zamówiłem na standardowych 17", w salonie poprosiłem, by zmienili mi od razu przy przeglądzie na moje 18", tak więc na 17" nawet nie wyjechałem z salonu. Nowe 17" sprzedam za ok 3000, tak więc do 18" dopłacę jedynie ok 1300zł, warto
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. połowa tego co musiałbym zapłacić w salonie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.