Temat: [C-MAX 2003-2007] Woda, leci woda z klapy bagażnika ...
View Single Post
Stary 14-03-2017, 17:54   #55
Istvan
ford::average

Imię: Marek
Model: C-max
Silnik: 2,0 TDCi
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Woda, leci woda z klapy bagażnika ...

Dziekuję koledzy.Tak też zrobię.Żona będzie polewała a ja bedę z browarkiem siedział w bagażniku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Siedzenia wyjęte bedą wyczyszczone pianką schły na trawniku.Kwietnia ,jeżeli nie Maja mi trzeba. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale złapie tą usterkę.Mam kilka pomysłów dotyczących uszczelnienia pomiedzy spojlerkiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.(( a blachą klapy.O nich osobno napiszę w tym wątku za jakiś miesiac.Niezbyt długo bo trzeci miesiac ujeżdżam Maxymiliana ale tymi "drobiazgami" w****ił mnie nie raz.A to żaróweczki padają jedna po drugiej,a to woda leci,a to trzęsie ,a to piszczy cuś w środku...Miałem Mazdę.Uwierzcie mi.Przez 11 lat nic poza filtrami i olejem.Ssory..raz czujnik ABS i raz jakiś drobny element zawieszenia.I myślałem sobie-Mazda-Ford (tyyyyyyle lat współpracy) i tyle że chyba myślałem.
Auto jest fajne i złapie tą wodę,a i po konstruktorach poprawię co spierdzielili.
Dzięki za wskazówki .
Istvan jest offline   Odpowiedź z Cytatem