View Single Post
Stary 15-03-2017, 08:58   #5874
taajniak
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 EB 260 KM / 415 nm by heko
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał biner Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie no ty to masz moment większy niż tajniak po chipie

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Przecież to się ani kupy ani dupy nie trzyma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) 400 nm+ przy obrotach 2000 / min ? Co to **** diesel jest ?

Zakładając że poprawny odczyt jest tak jak Heko pisał przy 3000+ obr to realnie ma jakieś 340-360 nm i to by się pokrywało z tym co ja miałem przed chipem i deklarowanym moment przez producenta ~350 nm.

A gdyby naprawdę był taki moment, to nic tylko pogratulować farta, lemon mógł trafić na wyjątkowy silnik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A teraz z innej beczki:

Wczoraj w nocy były kolejne testy drogowe na obwodnicy po chipie heko...

I tak - prędkość do 220-230 km/h auto osiąga dosłownie w krótką chwilę bez najmniejszego zająknięcia, nawet pod wzniesienie. V-max 240 km/h później warunków nie było, poza tym opony nie te żeby tak się bawić.

W aucie prócz mnie było jeszcze 2 dużych chłopów, czyli test był z obciążeniem + 200 kg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....

Także jak zobaczycie czerwone monedo kombi w uwaga pirat złapane wieczorem na obwodnicy KRK w stronę Szarowa to będę pewnie ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

***** jaki ja jestem zadowolony !!!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ale tak na serio, ja normalnie z takimi prędkościami nie jeżdżę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.... oczywiście mój obiecany test spalania szlag trafił bo zrobiliśmy prawie 100 km i średnie spalanie na baku skoczyło z 9.5 litra na 13 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Po tych testach zalałem samochód na maksa i od dziś rusza pierwszy test średniego spalania przy normalnej jeździe bez wariowania... także za jakiś 1-2 tygodnia podam co mi wyszło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Ostatnio edytowane przez jvc ; 15-03-2017 o 09:12 Powód: wulgaryzmy
taajniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem