Cytat:
|
Nie no ty to masz moment większy niż tajniak po chipie
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
|
Przecież to się ani kupy ani dupy nie trzyma
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) 400 nm+ przy obrotach 2000 / min ? Co to **** diesel jest ?
Zakładając że poprawny odczyt jest tak jak Heko pisał przy 3000+ obr to realnie ma jakieś 340-360 nm i to by się pokrywało z tym co ja miałem przed chipem i deklarowanym moment przez producenta ~350 nm.
A gdyby naprawdę był taki moment, to nic tylko pogratulować farta, lemon mógł trafić na wyjątkowy silnik
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A teraz z innej beczki:
Wczoraj w nocy były kolejne testy drogowe na obwodnicy po chipie heko...
I tak - prędkość do 220-230 km/h auto osiąga dosłownie w krótką chwilę bez najmniejszego zająknięcia, nawet pod wzniesienie. V-max 240 km/h później warunków nie było, poza tym opony nie te żeby tak się bawić.
W aucie prócz mnie było jeszcze 2 dużych chłopów, czyli test był z obciążeniem + 200 kg
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....
Także jak zobaczycie czerwone monedo kombi w uwaga pirat złapane wieczorem na obwodnicy KRK w stronę Szarowa to będę pewnie ja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
***** jaki ja jestem zadowolony !!!
Ale tak na serio, ja normalnie z takimi prędkościami nie jeżdżę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.... oczywiście mój obiecany test spalania szlag trafił bo zrobiliśmy prawie 100 km i średnie spalanie na baku skoczyło z 9.5 litra na 13
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Po tych testach zalałem samochód na maksa i od dziś rusza pierwszy test średniego spalania przy normalnej jeździe bez wariowania... także za jakiś 1-2 tygodnia podam co mi wyszło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..