Odp: ASO – KRAKÓW – Opinie
Miałem przyjemność skorzystać z usług zarówno Jasnogórskiej jak i Powstańców.
Na Jasnogórskiej współpracuję z panem Tomaszem Skotnicznym - kontakt mailowy / telefoniczny - polecam "allegrowicza", bo moim zdaniem facet ogarnia i jest kontaktowy, wyceny mailowo itd. Co do jakości wykonania usług - nie mogę mieć zarzutów.
A co do Powstańców - wykonałem tam mój pierwszy przegląd po kupnie foki. Żart nr 1 - konsultant źle wprowadził nr VIN do kompa. Jeżeli dobrze pamiętam ... to gdzieś w środku wpisał o jeden X za dużo, zjadł przedostatnią cyfrę i zadowolony (nigdzie takiego samochodu w systemie Forda nie było) co później zaowocowało nieporozumieniem na Jasnogórskiej w postaci "przecież ten samochód nigdy nie był serwisowany na Powstańców" - dopiero wyszukiwanie po rejestracji czy po moim nazwisku czy papierach wyjaśniło w czym tkwił problem. Sprawa druga - poprosiłem o sprawdzenie i uzupełnienie płynu dpf - usłyszałem, że jest nieszczelny i do wymiany za 2500, przy okazji zostałem zaproszony pod samochód - na 10 sekund: "widzi pan? mokre, cieknie, do wymiany, chodźmy zobaczyć ile kosztuje." Generalnie poczułem się potraktowany jak debil :-) Zbiornik: nieszczelność - owszem - była. Mokry? Nope. Płyn wyciekł, zaschnął i utworzył "uszczelkę" w postaci skorupki. Pewien magik z ABC-Focus to naprawił jak tylko przywiozłem zakupiony z allegro zbiorniczek (za 200 zł) wymieniając uszczelkę. Także no...
|