Cytat:
I jakie rezultaty polewania? U mnie cały czas wilgotna mata bagażnika po lewej stronie i podłoga po lewej. W słupkach sucho, gąbki suche. W lutym już to suszyłem raz i rosa wyłazi ponownie, szlak mnie z tym trafia. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Wynik mojej walki jest następujący. Wąż ogrodowy i polewanie - bardzo szybko dało się zuważyć obfity wyciek. Wcześniej oczywiście zdemontowałem boczki w bagażniku i odchyliłem podsufitkę. Woda do środka u mnie dostaje się przez łączenie blach na dachu - rozszczelnione jest fabryczne "uszczelnienie". Warto również zdjąć zaślepkę relingów - na samym końcu dachu pod tą zaślepką również jest łączenie blach "uszczelnione" przez producenta. W moim przypadku również tam widać pęknięcia tego uszczelnienia. Dodatkowo woda dostaje się przez papierowe naklejki na samym dole na wysokości zderzaka. Na szybko wstawiam zdjęcia z zaznaczonymi miejscami przecieków. Wieczorem mogę zrobić lepsze foto
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.