Cytat:
|
Oczywiście Ty nawet nie dotykasz kierownicy, nie mówiąc już o rozpoczęciu manewru gdy w mieście masz na horyzoncie jakikolwiek samochód... może gdzieś na wsi jest to wykonalne...
|
Chyba nie rozumiem co autor ma na mysli
Edit: aa rozumiem. Poruszam sie po miescie tak aby nie zmuszac innych do zmiany predkosci czy kierunku jazdy. tak to jest prawda. Staram sie zapewnic plynnosc jazdy sobie i innym. Zapewniam cie ze jest to wykonalne. Wystarczy myslec o prowadzeniu pojazdu ale i o innych uczestnikach ruchu.
Cytat:
|
Laurka niepotrzebna, wystarczy nie zachowywać się jak burak w takiej sytuacji tylko pozwolić komuś zwyczajnie zaparkować. Taką mam koncepcję.
|
Przeciez zaparkowal.
Ty masz koncepcje? Ty pierwszy tu na forum sie wyklocasz wykladajac wszystkim swoje koncepcje. Jakby bylo prawda co piszesz bys siedzial cicho pozwalajac innym burakom sie zachowywac po swojemu.
Cytat:
|
MaXyM, przepisy przepisami ale nie zapominaj że zasada ograniczonego zaufania na drodze obowiązuje.
W końcu zaliczysz dzwona jak będziesz jeździł w stylu "bo przecież miałem pierwszeństwo i nic więcej się nie liczy".
Myśl przynajmniej 2 samochody do przodu a nie na odległość własnego zderzaka.
|
Nie ucz ojca dzieci robic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moze... powtarzam "moze" jakbym w kolesiu zaparkowal to by twoja uwaga "moze" byla trafna. Ale przeciez przewidzialem, wyhamowalem, nic sie nikomu nie stalo. Ale wydawalo mi sie ze komentujemy niepoprawne zachowanie kierowcy, ktory zajechal droge innym pojazdom. A nie reakcje innych kierowcow. A moze jeszcze ktos sie dolaczy to naskakiwania na autora filmu bo np. nie zamazal tablic rejestracyjnych.. No i brakuje jeszcze debaty o agresji, nieuzasadnionym uzywaniu sygnalow dzwiekowych etc. No prosze was...