Temat: [Ogólne] Chiptuning 1,5 Ecoboost
View Single Post
Stary 17-03-2017, 00:38   #528
kubiba
ford::average

Imię: Bartłomiej
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 1.5 EB 160 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Chiptuning 1,5 Ecoboost

Cytat:
Napisał nonamebiker Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z tego co rozmawiałem z Grześkiem to nawet te moje 209KM/365Nm nie jest maximum co możnaby z serii wyciągnąć, więc raczej jestem spokojny.
Co do kierowania... nogę mam ciężką. A licznik wyskalowany tylko do 240km/h, które zamykam... Czas pokaże na ile wytrzymałe są te silniki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak na razie nic się nie dzieje - odpukać, wypluć te słowa itd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A jak się zadzieje to wstawimy kolejny silnik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jedyne co się zadziało to 50kkm mi minęło, 10kkm od wizyty w Poznaniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i klocki hamulcowe na pewno nie dożyją ASO na 60kkm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W sumie to nie wiem czy przetrwają kolejne 2kkm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jak spalanie w porównaniu do spalania przed modyfikacją?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kubiba jest offline   Odpowiedź z Cytatem