View Single Post
Stary 17-03-2017, 17:26   #1076
Golson
ford::professional

Model: kreatif...
Silnik: zwei zwei liter, BBK + koło dojazdowe 1.2
Rocznik: 2008, 2011, 2018
Domyślnie Odp: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR

Cytat:
Napisał latar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przecież MaXyM nie przejechał przez przejście mimo, że babka na nim była ani nie podjechał tak blisko pastucha żeby ten nie mógł cofnąć.
Tu nie chodzi o to, że przejechał, chodzi o kulturę...

Cytat:
Napisał latar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dla ogólnego pojęcia korzyści babka mogłaby poczekać 3 sekundy zanim wejdzie na przejście skoro nikt więcej nie jechał.
Ale nie zaczekała, miała prawo do tego więc weszła na przejście. Starsza osoba może z tej odległości nie zauważyć, ktoś inny może mieć problem albo pomylić się z oceną szybkości pojazdu itd... Robienie z takiej sytuacji wielkiego ajwaj bo "jaśniepan" musiał zahamować jest idiotyzmem.

Cytat:
A gość z paseratta? W Monachium dostałby za takie zachowanie salwę z klaksonów, nawet od pieszych. A tak? No prawie nic. A jego zachowanie było..no takie se.
Chyba zdarzyło mi się jeździć po innym Monachium... Ba, nawet na południu europy gdzie w pakiecie z prawem jazdy dostajesz kieszonkowy klakson i kilka wiązanek bluzgów na CD do wyuczenia, w takiej sytuacji nikt mi nigdy afery nie robił.

A podjeżdżanie i na siłę omijanie parkującego tyłem auta jest chamstwem bo mocno utrudnia ocenę odległości w, i tak ciasnym zazwyczaj, miejscu. Może człowiek chce sobie poprawić, może z większego kąta wjechać, a zawsze trafi się jakiś wąsaty Janusz, któremu się spieszy i musi na centymetry koniecznie się obok przecisnąć...
Loża Szyderców#16

TW is back! Jot24 nadaje http://loza.nazwa.pl/images/smiles/dog.gif
Golson jest offline   Odpowiedź z Cytatem