View Single Post
Stary 17-03-2017, 19:01   #1085
Golson
ford::professional

Model: kreatif...
Silnik: zwei zwei liter, BBK + koło dojazdowe 1.2
Rocznik: 2008, 2011, 2018
Domyślnie Odp: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ze jego manewr byl czytelny i ze bylo to widac z daleka.
Dla ludzi jeżdżących na co dzień po mieście jest on raczej czytelny skoro ja oglądając ten film domyśliłem się, że facet będzie poprawiał, wsk @zombie6 też zauważył
Cytat:
Napisał zombie6 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
chłopie wyluzuj, z daleka widać, że robi poprawkę tyłem parkując, normalna miejska sytuacja
Może Ty powinieneś jakiejś melisy się napić przed wsiadaniem do auta?

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I pewnie doszedl do wniosku ze te 150m nas dzielace wystarczy mu na ten manewr?
Jeżeli to 150m to odległość do kulturalnej osoby to będzie aż nadto... jeśli natomiast do Janusza to i 500m będzie za mało...

Cytat:
najlepiej podstawowej bo tam ucza podstaw o predkosci, czasie o drodze.
Rozumiem, że aktualnie przerabiasz temat na własnej skórze stąd tak cennym spostrzeżeniem zechciałeś się koniecznie podzielić?
Loża Szyderców#16

TW is back! Jot24 nadaje http://loza.nazwa.pl/images/smiles/dog.gif
Golson jest offline   Odpowiedź z Cytatem