View Single Post
Stary 17-03-2017, 20:32   #1101
sseebbaa1
ford::advanced

Imię: Sebastian
Model: Mondeo ST220 / S-Max mk2 / Volvo C70 2.5T
Silnik: 3.0 V6 265 KM / 2.0TDCi 150KM (chip 200 KM) PowerShift
Rocznik: 2005.11 / 2015.07
Domyślnie Odp: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR

Cytat:
Napisał paoloWawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

to prawda, wielu ludzi podjeżdża pod zderzak i utrudnia kopertę. Ja wtedy włączam prawy kierunkowskaz, wsteczny, i czekam - zawsze pomaga, ten za mną wtedy wycofuje
Ja robię podobnie, ale inaczej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zatrzymuję się dokładnie na wysokości wolnego miejsca, włączam kierunkowskaz w kierunku wolnego miejsca i 2-3 razy szybko wrzucam i wyrzucam wsteczny. Chodzi o to, żeby wsteczne światła mignęły.
Wtedy szybko podjeżdżam te 3-4 metry do przodu, aby ustawić się do szybkiej "koperty".
Po takiej sygnalizacji 95% kierowców domyśli się co za chwilę chcę zrobić i nie podjedzie do przodu blokując wolną przestrzeń.

A sam temat jest wartościowy i to niezależnie od tego gdzie leży prawda! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.