Temat: [Focus 2014-2018] EcoBoost 1.5 - zjada olej
View Single Post
Stary 19-03-2017, 00:37   #67
TomQ62
ford::advanced

Imię: Tomasz
Model: Focus mk1
Silnik: 1.8
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: EcoBoost 1.5 - zjada olej

Cytat:
Napisał skylla1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zobacz sobie choćby na mobile.de na te tysiące aut z przebiegami setek tys km. Na jakich olejach one wg ciebie jeździły? Wszystkie pewnie na Millersie, albo są po wymianie silnika, no nie? :-)
Człowieku!
Przestań mi proszę pokazywać jakieś portale, czy inne pierdoły gdzie każdy może napisać co mu do nie zawsze zdrowej głowy wpadnie.

Mam prawie 60 lat. Od 16 roku życia jeżdżę samochodami. Od 26 roku życia prowadzę różne firmy, a w nich zawsze mam sporo samochodów. "Przerobiłem" ich całą górę. Na dzień dzisiejszy mam na stanie 9 aut. Milionów kilometrów, które zrobiły już mi się nie chce liczyć. Do tego jestem pasjonatem motoryzacji. Właśnie kończę kolejnego białego kruka doprowadzać do stanu kolekcjonerskiego, a następny czeka w kolejce.
I ja, wg Ciebie, mam patrzyć na mobile.de? Nie pomyślałeś czasem, że w barchanach teściowej znajdę lepsze informacje?

Jeśli piszę, że Castrol narobił mi szkód, to wiem co piszę, a Ty możesz mi wierzyć lub nie. Tak na prawdę, to możesz sobie jeździć na rzepakowym z pierwszego tłoczenia i mnie nic do tego. To twój samochód, kupiony za Twoje pieniądze i tyle w temacie. Podobnie jak Tobie wara od tego jaki olej ja wleje do swoich silników i dlaczego nigdy nie będzie to Castrol.

Ostatnio edytowane przez TomQ62 ; 19-03-2017 o 00:49
TomQ62 jest offline   Odpowiedź z Cytatem