Temat: [Focus 2014-2018] EcoBoost 1.5 - zjada olej
View Single Post
Stary 19-03-2017, 00:43   #68
nonamebiker
ford::beginner

Imię: Piotrek
Model: Focus IIIFL Titanium
Silnik: 1.5 150 -> 209KM 365Nm by TuneFORCE
Rocznik: 2014
Smile Odp: EcoBoost 1.5 - zjada olej

Cytat:
Napisał elucidate Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moglbys podac namiar? (czy u nich kupujesz)
http://www.millersoils.pl/ Tutaj masz linka. Możesz zakupić sobie przez ich sklep, chociaż najlepiej zadzwonić, bo wtedy Ci doradzą.
Koleżanki chłopak tam pracuje i chociaż kupowałem tylko olej i dodatek do benzyny, to zagadałby mnie na śmierć o tych olejach, taki pasjonat... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No i w ogóle mam wlany 5W30 LongLife z nanotechnologią, a nie 5W20. Chłopaki jeśli czegoś sami nie są pewni to piszą/dzwonią do centrali w UK i się dowiadują.

A co do wielkich koncernów - macie rację, tysiące aut i miliony kilometrów. Jest jeden problem - żyjemy w Polsce. Jak tylko pomyślę o oleju to od razu przypomina mi się historia ze skupowaniem na jednej z krajowych giełd motoryzacyjnych pustych baniek po Mobilu1, jak dobrze pamiętam po 5zł. Przypadek? Jak coś się robi popularne to zaraz ktoś znajduje zajęcie i podrabia dany produkt. Kumple którzy śmigają na motocyklach i siedzą na forach jak my tutaj, nieraz opowiadali, jak wlali Motula i silnik mało nie wyskoczył z ramy. Myśleli, że z silnikiem coś nie tak. A okazywało się, że olej taki był świetny... podrobiony. A dlaczego? Bo zrobił się popularny. Po zlaniu tego szczocha i wlaniu niepodrabianego problemy znikały.

Lejta co chceta - byle z pewnego źródła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A co do ASO - przecież nawet nie wiadomo czy wymieniają te oleje. Siedzi się w tej poczekalni i jedyne co można mieć to nadzieja, że robią swoją robotę rzetelnie.
nonamebiker jest offline   Odpowiedź z Cytatem