Temat: [Galaxy 2000-2006] Przewody świateł pozycyjnych postojówek
View Single Post
Stary 20-03-2017, 09:25   #6
wegorz-pwo
ford::average

Imię: Przemek
Model: Focus c-max
Silnik: 1.8
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Przewody świateł pozycyjnych postojówek

Cytat:
Napisał Stefano Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do lampy idzie wiązka z kablami zakończona wtyczką. Wypinasz tą wtyczkę z lampy i sprawdzasz na którym pinie-kabelku pojawia sie napięcie po włączeniu postojówki.
Niebeski kabelek D+ to, sygnał z alternatora o jego pracy, nie mozna do niego podpinać żadnych obciążeń, to kabelek jedynie sygnałowy!
Stefano gdzie ta wtyczka? Lampa kierowcy? Łopatologicznie poproszę. Czyli muszę odlutować od niebieskiego? Nie spaprałem nic?
A czy plus 12 może byc też ze skrzynki z bezpiecznikami pod maską? Np. Pompa abs?
Teraz mam podpięte też żółty kabelek pod światła mijania. Zostawić czy kabla pozycyjnych szukać? Gdzie znajdę jeśli tak?

Bump: A tak przy okazji to Pan Janusz to wszech wiedza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zawsze pomoże. Zrobił mi dogrzewacz i udzielił kilku innych porad. Dzieki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wegorz-pwo jest offline   Odpowiedź z Cytatem