No wlasnie, nie. Nauczony poprzednim autem, gdzie drugie klikniecie "zamknij" ryglowało auto, w MK5 od poczatku tez tak robie, tym bardziej ze podobnie przy drugim kliknieciu wyraznie slyszalem ze cos sie w drzwiach "dokykało". Kolejne klikniecia "zamknij" nie powodowały nigdy trabienia, natomiast auto mrugało migaczami 3 razy. I to mruganie trakowałem jako realizajce funkcji "znajdzie mnie na parkingu", trabienie owszem zdarzało sie. Ale przy pierwszym nacisnieciu "zamknij" i oznaczało niedomkniete drzwi, bagaznik... juz nie pamietam czy auto reagowało tak na niedomkniete szyby.
Bump: Zeby nie było, ze wam zleciłem myslenie a sam siedzie w burowej kuchni pije kawe, czytam gazete i trzymam sie z dala od wlasnego biurka, korzystajac z tego ze jutro piatek wiec trzeba sie na niego jakos nastroic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie, siedze i tez mysle.
No i post @Matyś skierował mnie na nastepujacy trop:
czy soft w aucie, da sie zaaktualizowac przez wi-fi ? teoretycznie auto moglo sobie cos sciagnac, i w nowym sofcie zmieniono zachowanie na takie jak opisuje @Matyś.
Ale to jak rozumiem bylo by wiadome ze fort puszcza updatey w ten sposob.... puszcza ?