Odp: Fotelik - 9-18kg Isofix oraz pasy
Mam fabrycznie przyciemniane szyby i rolety. Rolet często używamy w trasie. Lusterko używaliśmy jakiś czas. Mamy takie przypinane taśmą do zagłówka ale zamontowane jest na kulce więc można regulować. Z pewnością <50 zeta kosztowało ale możliwe, że używka. Brandu nie pamiętam. Leży gdzieś zakamuflowane.
Maty pod fotele powiedziałbym, że są obowiązkowe. Tzn sam nie mam ale mam drugi komplet foteli kupiony specjalnie pod foteliki. Fabrycznie mam alcantarę, po doświadczeniach już wiem, żeby dłużej nie trzymać na niej fotelików bo się nieodwracalnie wygniata. Kupiłem cały drugi rząd za 400 zeta...a potem jeszcze jeden za 500 bo znalazłem boczne z wersji 7 osobowej więc jak przyjdzie czas na przeróbkę to będą jak znalazł.
Taki czterolatek ma azymut ustawiony na kałuże i największe błoto. Potem wsadzasz to to do środka a to to dosięga nogami do oparcia i robi totalną masakrę w środku.
Jeszcze jedno polecam. Założyć coś, jakąś skarpetę, na fabryczne zapinki pasów. Jak się do nich piasek z butów nasypie, a po wyjeździe na morze się nasypie, to kicha. Pasów nie da się zapiąć.