Temat: [S-MAX 2006-2015] Założenie tempomatu
View Single Post
Stary 23-03-2017, 21:31   #417
Arti3201
ford::beginner

Imię: Artur
Model: Ford S Max
Silnik: 1.8 tdci..125 KM
Rocznik: 2007
Talking Odp: Założenie tempomatu

Cytat:
Napisał totek2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ten kabel do którego wkleiłem link to tylko przykład, w DK też pewnie można coś podobnego kupić i sam sobie aktywujesz. Potrzebujesz elm327 obsługujący MS i HS CAN.
Może być z przełącznikiem jak tu
http://www.ebay.com/itm/ELM327-USB-m...sAAOSwZVlXrBVO
Totek ja nie dam rady jakies Ebay zamawiac i potem co mam z tym zrobic ,,gdzie podpiac ??
I nie dlatego ze jestem jakis tempak ale poprostu nie kumam az tak bazy jezeli chodzi o elektronike ,,,zlacza itp itd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Możesz już je sprzedać, bo kupiłeś złe klawisze - to są poliftowe
Czyli niby co ?

I jakie mam kupic ??

Masz jakas obcje zdjecia czy cos podobnego ??

Jeb...mac !Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał Radem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie masz co czytać instrukcji wszyscy zapominają z czasem jak sami prosili o pomoc.
Kupujesz na allegro przyciski wymieniasz je pytasz na forum kto ci uaktywni tempomat i tyle.
Ale jak widzisz kolega poniżej twierdzi ze mam zakupione po lifcie a tego juz niestety nikt mi nie powiedział ,,kasa poszla w bloto a ja mam klawisze do po lifcie ,,heheGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Arti3201 jest offline   Odpowiedź z Cytatem