Totek ja nie dam rady jakies Ebay zamawiac i potem co mam z tym zrobic ,,gdzie podpiac ??
I nie dlatego ze jestem jakis tempak ale poprostu nie kumam az tak bazy jezeli chodzi o elektronike ,,,zlacza itp itd
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Możesz już je sprzedać, bo kupiłeś złe klawisze - to są poliftowe
|
Czyli niby co ?
I jakie mam kupic ??
Masz jakas obcje zdjecia czy cos podobnego ??
Jeb...mac !
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Nie masz co czytać instrukcji wszyscy zapominają z czasem jak sami prosili o pomoc.
Kupujesz na allegro przyciski wymieniasz je pytasz na forum kto ci uaktywni tempomat i tyle.
|
Ale jak widzisz kolega poniżej twierdzi ze mam zakupione po lifcie a tego juz niestety nikt mi nie powiedział ,,kasa poszla w bloto a ja mam klawisze do po lifcie ,,hehe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.