kiedyś gość na forum renalut zbierał chętnych na takie karty koszt był 1 zł plus koszt wysyłki, miałem 2 takie karty ale niestety pozbyłem się obu aut a Orlen zadbał by pracownicy skrupulatnie sprawdzali nr auta i karty bezużyteczne,
Cytat:
|
Moglby mi ktos wytlumaczyc czy dobrze rozumuje z delectio? Potrzebuje 2x karty i wystarczy podam 2 nr rejestracyjne i bede mial znizke 8gr czy musze zebrac jakas grupe ludzi zeby osiagnac jakis tam limit litrowy/mc zeby zalapac sie na jakis prog?
|
to nie do końca tak, kolesiom nie zależy by na zarobku kilku groszy, karty dostaniesz ale będziesz podpięty pod jakąś firmę np. transportową i tam właśnie jest interes bo auta firmy im więcej tankują tym większe mają rabaty więc i większe oszczędności na paliwie, więc właściciel ma więcej kasy, posiadacze kart to nic więcej niż legalne słupy, no ale każdy ma jakąś korzyść, kiedyś podpytałem gościa gdzie moje karty są zarejestrowane i dowiedziałem się gdzieś po roku że w Markach dość duża firma xxxxxxx
sam chętnie bym skorzystał więc gdyby ktoś miał sprawdzony kontakt chętnie skorzystam
Bump:
Cytat:
|
Nie prawda. Nadal zajmują się tym.
|
masz kogoś sprawdzonego?
Bump:
Cytat:
|
nosi to jakies znamiona nielegalnosci?
|
raczej nie, chyba że byś pobierał faktur na firmę, a to chyba już by było przestępstwo