Cytat:
...A ty tego nie potrafisz zrobić ? bez tego systemu FDRS Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.?
...
|
Trzeba było mówić u Grzesia na hamowni, że taki jesteś "napalony"... Staliśmy tam i nic się nie działo długimi chwilami.
Miałbyś wgrane razem z zegarem "na 4"...
20 minut i po sprawie. Wszystko miałem ze sobą.
A tak - kurs do Katowic. Zapraszam.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
BTW - chodzące po różnych "niemieckich forach" i innych MEGA.nz pakiety update'owe do 3.10 są mojego autorstwa i zostały upublicznione bez mojej zgody zanim poprawiłem błąd w autoinstall.lst i w zestawie komponentów pakietu. Bardzo mnie ubawiło, że powstała nawet "Instrukcja instalacji" tego pakietu...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak więc jeśli ktoś zamierza je wgrać, to lojalnie uprzedzam, że jest tam błąd...
Pakiety poprawione przygotowane przeze mnie posiada w kraju kilka osób.
Pakiet udostępniony przeze mnie na Amerykę Północną na amerykańskich forach nie nadaje się do bezpośredniego użycia w Europie.