Witam kolegów (to mój pierwszy post).
Zastanawiam się nad kupnem Mondeo MK4 z 2013 roku (wersja po lifcie jak zdążyłem wywnioskować, bo lift był w 2011 r.). Jest to wersja Titanium bez X, czyli bez tego ekranu na środku deski - zamiast niej jest radio 6000CD (swoją drogą śmieszna nazwa - brzmi jakby to była zmieniarka na 6000 płyt
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.).
Jednym z warunków jest możliwość zamontowania tempomatu, ale z tematu widzę, że taka możliwość jest. Mam tylko pytanie,
czy zwykłe dodanie przycisków do kierownicy wystarczy (oczywiście poza aktywacją)? Widzę, że kolega
@
Polarny
ma do sprzedania zestaw z montażem i to jest coś, czego bym potrzebował, bo sam się bawić w to nie chcę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy masz może aktualnie taki zestaw, który by pasował?
Z tematu widzę, że problematyczna może być kwestia jakiejś wiązki oraz to, czy chciałbym tempomat z limiterem, czy bez (Swoją drogą, gdzie jest ten limiter w przyciskach, bo go nie widzę?).
Jeszcze pytanie odnośnie
tempomatu aktywnego. Z tematu zrozumiałem, że zamontowanie takiego wymaga zamontowania dodatkowych radarów i nie jest to taka prosta sprawa, jak ze zwykłym tempomatem, tak?
Jeszcze korzystając z okazji, mimo że troszke poza tematem. W tym fordzie są czujniki parkowania, ale akustyczne. Czy jest możliwość jakiegoś przeprogramowania komputera, żeby na ekranie komputera była
wizualizacja czujników parkowania? Coś ala parktronic w VW.
Dodam tylko, że ten ford nie ma wejścia USB, więc aktualizacja softu przez USB odpada.
Dzięki wielkie z góry za pomoc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.