Temat: [S-MAX 2006-2015] Jaki polecacie bagażnik dachowy
View Single Post
Stary 30-03-2017, 16:35   #404
vxr
ford::beginner

Imię: Pawel
Model: S-max 2,0 TXWA 163 km
Silnik: 2,0 TDCI TXWA
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Bagaznik dachowy

Cytat:
Napisał roger Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie zestaw Thule 753 + box THULE Sprirt sprawdza się świetnie. Polecam bagażnik THULE 753 - jest niższy od 751 i oryginalnego fordowskiego, co w połączeniu z obniżanym boxem Sprit daje świetnie spasowaną, zwartą i sztywną konstrukcję.

hej podłączam sie pod temat. szukam boxa i belek i kiedyś na Chorwacji widziłem S-maxa ktorego box wygladał jakby leżał na dachu. tzn był tak obniżony. belki oczywiscie jakby wchodziły w boxa. super to wyglądało szczegolnie ze auto było białe i box biały. ktoś ma doswiadczenia jaki to moze być model ? na Twojm zdjęciu masz przeswit miedzy boxem a dachem a tam wygladało jakby go wogołe nie było, no moze ok 1 cm prześwitu.

swoja droga zastanwiałem sie czy przy takim ustawieniu świszczy mniej czy bardziej. jak jezdziłem 160 km/h Vectra B to nic nie slyszlaem. A jak Vectra C to bylo gorzej a najgorzej bylo jak ten sam box zalozylem do A4 B8. Gwizdalo starsznie i wiecej jak 140 km/h nie mogłem jechac bo by mi dzieci obudziło...
może to kwestia jakiegoś wiatru na trasie....
vxr jest offline   Odpowiedź z Cytatem